Kuopion Reipas liikuttaa

Kuopiolainen yleisurheilun erikoisseura – jo vuodesta 2011

Pääyhteistyökumppanit

Ajankohtaista

Tapahtumat

Kuopion Reippaan tehtävänä on innostaa kuopiolaisia ja lähialueen asukkaita yleisurheilun pariin. Visiona on olla vuoteen 2025 mennessä menestyvä ja näkyvä seura yleisurheilussa Suomessa ja erityisesti Itä-Suomessa. 

Kuopion Reipas järjestää ympärivuotista lasten, nuorten ja aikuisten, niin kilpa- ja huippu-urheilijoiden kuin kuntoilijoiden yleisurheilupohjaista toimintaa, valmennusta sekä muita liikuntapalveluita ja -tapahtumia. Osana toimintaa seura järjestää yrityksille ja yhteisöille räätälöityjä juoksu- ja kuntopalveluita. Paraurheilu on osa seuran toimintaa ja sitä pyritään jatkuvasti kehittämään.

Reippaile yleisurheilemaan!

Yleisurheilukouluryhmät 3-9 vuotiaille
Harrasteryhmät 10-17 vuotiaille
Valmennusryhmät 9-vuotiaista alkaen
Juoksu- ja kuntoliikuntaa aikuisille
Perheliikunta

Me olemme tähtiseura

Reippaan kehitystyö, monipuolinen toiminta lasten ja nuorten liikuttamisessa, suunnitelmallinen urheilijanpolku ja valmennustyö on huomioitu Olympiakomiteassa. Lähdimme keväällä 2020 hakemaan Tähtiseura-statusta ja työn tulos on tässä – Kuopion Reipas on Tähtiseura! 

Yleisurheilun iloa yrityksille

Piristystä kokouspäivään, intoa ja yhteishenkeä liikuntailtapäivästä tai kokonainen päivä liikuntatapahtuman ja leikkimielisten kilpailujen ympärillä. Valitse teille paras ratkaisu!

Scroll to Top