Kuntoliikunta

Aikuisurheilijat

Kuopion Reipas ry:n aikuisurheilutoiminta kattaa ikäluokat 30 ikävuodesta ylöspäin.

Kuopion Reipas järjestää kuntoliikuntapalveluja erityisosaamisenaan juoksuliikuntaan ja yleisurheiluun liittyvät hyvinvointipalvelut.

Kuntoliikuntapalveluja maksaessa hyväksymme Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, SporttiPassin (Epassi) ja Edenred-kortin.

Harjoittelu

Liittymällä seuran jäseneksi (30€ tai 50€ perhejäsenyys) pääset osallistumaan Kotkankallion väestönsuojassa (juoksurata ja kuntosali) lauantaisin klo 8:00-10:00 tapahtuville harjoitusvuoroille. Tiedot vuoroista näet etusivun kalenterista.

Kun haluat tutustua lajeihin tarkemmin, sinun kannattaa osallistua kuntourheilijoiden yleisurheilu- tai maratonkouluihin, joita pitävät parhaat valmentajamme ja he käyvät lajit kädestä pitäen läpi.

Jos haluat ammattimaisempaa valmennusta, voit liittyä valmennusryhmiimme tai ottaa henkilökohtaisen valmentajan.

Aikuisten yleisurheilukoulu

Kuopion Reippaan Aikuisten yleisurheilukoulu sopii kaikille, jotka haluavat kohottaa kuntoa yleisurheilun monipuolisten laji- ja fysiikkaharjoitusten parissa. Aikaisempaa lajitaitokokemusta ei tarvita.

Aikuisten ryhmän harjoitukset keskiviikkoisin Väinölänniemen kentällä klo 17.00-18.30 vk 20 alkaen. Harjoituksia on kesäkaudella kerran viikossa yhteensä viisitoista (15) kertaa viimeisen harjoituksen ollessa vkolla 34 mahdollinen korvaava harjoituskerta vkolla 35.

Juoksukoulu

Juoksukoulussa saat opit ja vinkit juoksutekniikkaan, juoksuharjoitteluun eri muodoissa sekä juoksun tukiharjoitteluun. Jokainen, lähtötasosta riippumatta, saa varmasti itselleen jotain uutta. Lue lisää jouksukoulusta >

Aikuisurheilukilpailut

Seuran jäsenenä ja lisenssin omaavana sinulla on oikeus osallistua kaikkiin aikuisurheilijoille järjestettyihin yleisurheilukilpailuihin, joita järjestetään eri puolilla Suomea. Aikuisurheilijoille pidetään myös Suomen-, Pohjoismaiden-, Euroopan- ja maailmanmestaruuskilpailuja eri puolilla maailmaa, sekä hallissa että ulkoradoilla. Aikuisurheilukilpailuihin ei ole tulosrajoja.

Aikuisurheilijan kilpailusääntö

Seura maksaa ilmoittautumismaksut SM- ja muihin arvokilpailuihin ( ei koske rekisteröintimaksua), viestit mukaanlukien seuran ohjeistuksen mukaisesti, kun osallistuja itse ilmoittautuu ja ilmoittaa ennen viimeistä maksupäivää seuran toimistolle (toimisto(at)kuopionreipas.fi) tiedot (nimi, sarja ja lajit) maksamista varten. Edellytyksenä on että urheilija on suorittanut seuran toimintamaksun sekä osallistuu toimitsijaksi kauden aikana seuran tapahtumiin ja kilpailuihin.

Kaudella 2023-2024 seura ei korvaa kisoista aiheutuvia matkakuluja sekä majoituskorvauksia urheilijoille.

Aikuisurheilijana kilpaileminen yleisessä sarjassa

Voit osallistua myös yleisen sarjan kilpailuihin, jolloin sinulla on myös oltava voimassaoleva Suomen Urheiluliiton yleisurheilulisenssi.

Mikäli et ole lunastanut seuran toimintamaksua joka sisältää lisenssin, saat ostettua yleisurheilulisenssin itse Suomisportin kautta osoitteesta https://www.suomisport.fi/ 

Scroll to Top