Kumppanit

Pääyhteistyökumppanit

Kuopion Reippaan kumppaniksi?

Kuopion Reippaan yhteistyökumppanuus on oiva muoto kantaa yhteiskuntavastuuta tukemalla lasten ja nuorten mahdollisuutta harrastaa liikuntaa ja urheilua, luomalla edellytyksiä seuratyölle, yhteisöllisyydelle ja elämyksille.

Mehiläisen hoitopolku

Palvelemme valtakunnallisesti urheilua harrastavia, aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa sekä tutkimuksessa. Urheilu Mehiläisen moniammatilliset asiantuntijatiimit edustavat suomalaista kärkiosaamista urheilulääketieteessä.

Jäsenedut

Kultajousi
Kultajousi on uudenlainen kultasepänliike, joka yhdistää perinteisiä kultasepänliikkeeseen liittyviä arvoja ja tuo samalla uudenlaista rentoutta ja nuorekkuutta liikkeissä asioimiseen. Kultajousi on Suomen suurin kello- ja jalometallialan ketjuyritys. Lisäksi kuulumme osana Pohjoismaiden suurimpaan kello- ja jalometallialan konserniin. Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Kultajouselle Rating Alfa -luokituksen (Suomen Vahvimmat 2010), johon Suomessa yltää vain joka kymmenes yritys.
Kuopion Reippaan jäsenkorttia näyttämällä normaalihintaiset tuotteet -20%, ei koske palveluja ja seppätöitä eikä Fenia laboratoriotimanttimallistoa.

Kuopiossa palvelemme: 

Kultajousi
Kolmisoppi/Citymarket
p. 020 7000 651

Kultajousi
Puijonkatu 23/Kauppakeskus Sektori
p. 020 7000 650

Kultajousi
Matkuksentie 60, Matkus Shopping Center
p. 020 7000 685

Tilintarkastusyhteisö Juha Tissari Oy:n
toimintaperiaatteisiin kuuluvat luotettavuus, laatu, varmuus ja henkilökohtainen palvelu. Tarjoan lakisääteisen tilintarkastuspalvelun lisäksi neuvonta- ja asiantuntijapalveluja, jotka sisältävät veroneuvontaa, yritys- ja sukupolvenvaihdosjärjestelyjä sekä neuvontaa kirjanpidon, yhtiöoikeuden ja verotuksen kysymyksissä. Tavoitteena on edistää asiakkaiden toimintaa tarjoamalla luotettavaa kumppanuutta, tukea ja osaamista yritystoiminnan eri vaiheissa. Työmme lähtee asiakkaan tarpeista ja toiveista. Uskomme henkilökohtaisen palvelun voimaan. Sujuva ja mutkaton yhteistyö asiakkaan kanssa on meille ykkösasia.
Asemakatu 12, 70100 Kuopio

Intersport Kuopio
-10 % alennus normaaleista hyllyhinnoista ( tai normaali tarjoushinnoista ). Alennusta ei myönnetä kampanjahinnoista esim. Viheltäen menee, Black Friday, ALE tai vastaavat kampanjat. Alennus ei koske poistotuotteita, polkupyöriä, sykemittareita eikä seurakauppatuotteita. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin ja alennuksiin.

Laji- ja seuratuotteiden osalta erillinen seurahinnasto. Sinun ja perheesi Craftin-ostoista kerrytät bonusta koko seuralle! Hyödynnä yhteistyön uudet tuulet ja kipaise ostoksille Interiin, jonka löydät kaupungin ”parraatipaekalta” Haapaniemenkadulta.

Synsam
Reippaan jäsenkortilla saat Kuopion liikkeessä asioidessasi -30% alennusta silmälasien loppusummasta, sekä -25% urheilu- ja aurinkolaseista.

Synsamilta löydät myös muita hienoja etuuksia:
alle 18v silmälasit 100€, joka sisältää kehyksen 70€ ja + ohentamattomat linssit peruspinnoitteella(kova, heijastamaton, vettä hylkivä).

Maljalahden Voimakellari 
on toukokuussa 2021 avattu kuntosali ja valmennuskeskus osoitteessa Itkonniemenkatu 11. Tilamme ovat suunniteltu kaiken tasoisten liikkujien laadukkaaseen harjoitteluun. Kuntosalin ja ryhmäliikuntojen lisäksi ”Kellarilta” löytyy PT-palvelut, fysioterapia, sekä hieronta.

Lisätietoa meistä löydät osoitteesta www.voimakellari.fi.
Instagram @voimakellari
Facebook Maljalahden Voimakellari

Kuukausijäsenyys Kuopion Reippaan jäsenille 39€/kk, opiskelijat/eläkeläiset 30€/kk.

Matkailukeskus Kuopion Saana
Elämyksellinen Saana kätkee sisäänsä Sauna & Spa -palvelut, hulppeat ravintolatilat terasseineen, vierasvenelaiturin sekä paljon tekemistä & tapahtumia!
https://www.kuopionsaana.fi/

Kuopion Reippaan jäsenistölle -15% alennus ruoasta jäsenkorttia näyttämällä.

Joupet Pesula
Olemme uusi Autopesula Kuopiossa. Palvelemme ammattitaidolla asiakkaitamme kaikissa autopuhdistukseen / fiksaukseen liittyvissä asioissa.
Tarjoamme Kuopion Reippaan jäsenkorttia näyttämällä normaalihintaiset palvelut -20%

Kuopion Energia – aidosti kuopiolainen energiakonserni
Kuopion Energia on monipuolinen ja nykyaikainen energiapalveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyisiä ja luotettavia energiapalveluja samalla kantaen vastuumme ympäristöstä ja henkilöstöstämme. Haluamme tehdä paikallisesti hyvää ja tuottaa hyvää energiaa myös niille tahoille, jotka tuottavat toiminnallaan hyvää oloa jäsenilleen, seuraajilleen ja kannattajilleen.
Haapaniementie 30, 70100 Kuopio

Pohjois-Savon Osuuspankki
tarjoaa toimialueensa kotitalous- ja pk-yritysasiakkaille, maa- ja metsätalousasiakkaille ja julkiselle sektorille nykyaikaiset ja kilpailukykyiset pankkipalvelut.

Urheilu Mehiläinen
Palvelemme valtakunnallisesti urheilua harrastavia, aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa sekä tutkimuksessa. Urheilu Mehiläisen moniammatilliset asiantuntijatiimit edustavat suomalaista kärkiosaamista urheilulääketieteessä.
Lue lisää: Urheilu Mehiläisestä ja seuraa yhteistä tekemistämme myös instagramissa @urheilumehilainen

Urheilu Mehiläinen Kuopio
Siikaranta 9
70620 Kuopio

Mehiläinen tarjoaa laadukkaat ja kokonaisvaltaiset terveyspalvelut, lääkäri- ja yleislääkäripalvelut nopeasti ja sujuvasti. Mehiläisen kokeneet ammattilaiset tukenasi ja apunasi. Olemme täällä sinua varten. Varaa aikasi nyt, asioida voit vastaanotolla tai etänä. Asiantuntevat lääkärit. OmaMehiläinen Mobiiliedut. Nopeasti hoitoon.

Mehiläinen Kuopio
Kauppakatu 39 A
70100 Kuopio

Lisätietoja Urheilu Mehiläisen hoitopolusta ja ohjeita Oma Mehiläisen applikaatiosta löydät tästä

Scroll to Top